Purdue University

West Lafayette, Indiana    2005
The University sought an art installation along the edge of a campus greenspace that would “work to complement, not compete with, the campus Quad”. I proposed an earthwork installation that used the existing natural elements of the site to create a sculpture that could be inhabited by the students.

PurduePerspective

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s